KS: Oppositionen og halmstrået

I gamle dage var det noget med at nyde livet; sidde i vejkanten og tygge på et halmstrå. Nu er manden i grøften repræsenteret af en flok ufølsomme, snerpede gimper, der griber efter strået i mangel af et grantræ at styre deres brandert efter.

Strået består af den lille detalje, at Statsminister Lars Løkke Rasmussen gik før Cop15-mødets afslutning. Statsministeren svarede, at mødets udfald var givet, da han gik, og at han var meget træt, og ville ikke blive siddende i stolen. Noget enhver vel kan sætte sig ind i:

Hvis man er lettet over, at kampen er nået til en afgørelse efter 24 timers vågen, vil man helst ikke risikere af bare lettelse, at sidde og falde i søvn i formandsstolen – for åben skærm. Alternativet er bedre: fravær. “Lad nummer to køre formalia, nu har jeg kørt le Mans!”

Men de bliver ved at håbe på at få en anden fortolkning kilet ind i spørgsmålet, som de gentager med skiftende ordlyd. Det er imidlertid ikke kønt at høre på: De lyder smålige og smådumme, simpelthen. Måske har de heller ikke sovet særlig godt? Jeg vil have en opposition, der har sovet den ud hjemme!

– hørt på P1…

Kopagni: Klamr!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: