KS: Gitmo-fanger forsvarer “velsignet” 9/11-angreb

(CNN) – Fem Guantanamo fanger anklaget for terror-angrebet 11 september 2001, forsvarede deres handlinger og kaldte det en “velsignet” og “stor” bedrift, og anklagerne imod dem “badges af ære.”

“I er den sidste nation, der har ret til at tale om civile og dræbe civile,” sagde de fem i et svar i denne måned til den amerikanske regerings anklager om krigsforbrydelser.

“I er professionelle kriminelle, med al den betydning ordene indebærer,” lød svaret. “Derfor vil vi behandle jer på samme måde. Vi vil angribe jer, ligesom i har angrebet os, og den der har indledt angrebet, er den skyldige part.”

Læs CNNs artikel HER

Her ses tydeligt den forventelige, logiske fejl: at tale om hvem der har indledt et angreb, er som at tale om tidernes begyndelse. Alle angreb er reaktioner på provokationer, pres – eller sindslidelser. USA står i Saudi Arabien på grund af Saddams angreb på Quwait.

USA støttede tidligere Irak på grund af Irans politik m. m. Så egentlig er USA ikke anderledes end alle andre parter i sagerne. Eneste virkelige fare er, at USA er den stærkeste, og landet har dermed også den stærkeste tiltrækningskraft for folk, der lider af magtbegær. Obamas præsidentskab er dog et vink om, at landet ikke er nær så farligt, som Bush gjorde det til – og dermed gjorde hans fjender det også…

Men igen: USA blev til på grund af europæernes idiotiske kultur. Men kan så sige, at Europa var blevet presset af det sene kalifat, og blevet idiotisk af dét. Således kan skylden sådan set føres tilbage til islam. Men derfra går den videre tilbage til kristendommen – og skabelsen; især bør den i hvert fald gøre det for tilhængere af abrahams gud.

Den skyldige part må til enhver tid være den, der i en valgsituation foretrækker hovmod og vold fremfor ydmyghed og mildhed. Sekund for sekund. Vi kan (eller burde kunne) altid stoppe op og tælle til ti, se os selv udefra, høre os selv, og finde ud af, hvad det er vi har gang i. Deraf udspringer muligheden for at vælge at fortsætte – eller forsøge at lede efter udgangen, for nu at sige det arkitektonisk…

Citaterne ovenfor siger noget om, hvor langt man tænker, når hele verden er forklaret i en enkelt bog. Åbenbart ikke længere end til dét sted, hvor andre har skylden. Et sådant intellekt er jo ligefrem sexet! Wow-effekten er ikke til at komme udenom. Intet under, at disse mennesker er selvskrevne til en plads i det høje…

Reklamer

Ingen kommentarer to “KS: Gitmo-fanger forsvarer “velsignet” 9/11-angreb”

 1. Edderkoppen Says:

  Ja, der er noget om snakken. Historien rummer mange begyndelser, men også mange afslutninger. Man må trække nogle streger i sandet. Ellers er det alle mod alle for altid.

 2. Mr Z Says:

  Ja, – havde Adam bare haft dårlig sædkvalitet, var vi sparet for meget 🙂

 3. Tagkatten Says:

  Gik man ind på deres forskruede tankegang, ville der kun eet modtræk: *Endlösung”!

  Svaret er derfor, at man IKKE går ind på denne forskruede tankegang, netop for ikke selv at ende med at være forskruet.

  Ideologiske religiøse fanatikere kan man ikke vinde over med dialog.

  Der er kun eet logisk modtræk, hvis man da ikke vælger at leve med dem, og leve med konsekvenserne af at leve med dem.

  Og det modtræk gøder deres forskruede påstande.

 4. Dr. selvfed Says:

  Dét er meget præcist formuleret, så det er også en god beskrivelse af problemet, at uanset hvad vi gør vil islamismen søge at konfrontere os, og uanset hvad vi svarer er det “forkert”, og islamisterne vil derfor igen søge nye konfrontationer. (De har jo også retten til det da de har gud med sig?!)

 5. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Måske kan man spænde dem fast i en “samtale-stol” og så smide deres egne argumenter imod dem: “Jeg har ret, fordi der står i min bog, at jeg har ret!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: