KS: Forretningsmanden og immam’en

 

Dane skriver et beundringsværdigt kort indlæg, Fanatiske arabere., som omhandler den seneste udvikling i konflikten mellem to demokratisk valgte administrationer, Israels og Ghaza-stribens.

Der er grupper på begge sider i enhver konflikt, som på grund af egoistiske hensyn ikke er interesserede i fred.

Begge sider får støtte udefra, både fra regeringer og våbenproducenter. Og eftersom regeringerne i stor udstrækning er købt af våbenindustrien – den største industri i verden, ikke mindst takket være Bush-administrationens taktiske manøvrer på dens vegne – skal der nok skrappere midler til end en lille finanskrise.

Våbenlobbyen kan man nok kun fjerne ved guddommeligt ombud: en fredelig (ɔ: åndelig) revolution. Våbenlobbyen rangerer LIGE under Gud!

For våbenlobbyen er nemlig vævet sammen med hele resten af den private sektor i ÉN STOR AMORALSK LOBBY, hvis mål er at sikre, at folk ikke kan klare sig uden økonomiske løsninger på alle livets situationer.

Penge er blevet de riges sammensværgelse imod sand liberalisme og dermed imod sand socialisme, frihed fra både åg og pisk, og frihed til eget liv og egne værdier, fremfor kommercielle værdier.

Det, man skal fatte i forbindelse med krig og religion, er at egoet ER satan. Satan betyder modstander, og egoet er modstander af helbredelse, sund fornuft, ærlighed og sandhed. Fordi egoet er løgn, egoet er en illusion, egoet er en snylter på sjælen, en snylter som forskubber barnesjælens opmærksomhed FRA legen og OVER PÅ forfængeligheden og stoltheden, egoets to ben.

Sjælen er levende og med i verden. Egoet er kun med i forsvaret af uvirkeligheden. Sjælen er en frit strømmende energi, egoet er et kortsluttet kredsløb i porten ud til friheden. Og egoet er samtidig systematiseret i alle menneskelige kulturer.

Man kan blive ugleset, hvis man ikke er egoist, men hvis man ikke afslører nogen som helst kontakt med flere end to dimensioner, får man lov at være i fred, både i det socio-økonomiske og i det fundamentalistisk religiøse samfund.

Hverken forretningsmanden eller immam’en ønsker at høre forstyrrende tale om en anden måde at gøre tingene på, en anden verdensorden og et andet menneskesyn, som ikke indebærer at man ser ned på andre mennesker.

Både forretningsmanden og immam’en er afhængige af egoets forfængelige, hierarkiske ambitioner – som er kompensation for ydmygelser i fortiden.

Hvis ikke folk stræber, forsvinder både forretningsmanden og immam’en. Den enes lykke ved at kunne få andre til at slave, svarer til den andens lykke ved at sætte andres beundring i stedet for egen erkendelse.

Faktisk er penge en religion, med alle dennes kendetegn, især dette, at den får de mange til at stræbe for de fås forstillelse, fremfor at give alle fri til at eksistere med liv og sjæl.

Dybest set fører vi kun krig på grund af de primitives hån og de sofistikeredes frygt, samt alles forfængelighed og forstokkethed. Og så naturligvis våbenlobbyens grådige bagmænd og krigens ærekære præster.

 


“Går det for hurtigt, piger?”
Reklamer

Ingen kommentarer to “KS: Forretningsmanden og immam’en”

 1. Piraten Says:

  “Både forretningsmanden og immam’en er afhængige af egoets forfængelige, hierarkiske ambitioner – som er kompensation for ydmygelser i fortiden”.

  Det støder mig altså voldsomt at du kun hænger imamerne ud her. Det er for eksempel også helt galt med Paven, der sad og løj for åben tv-skærm på den højhellige julenat. Det skete da han sagde at Gud blev født som barn, i form af Jesus. Det må nødvendigvis være en stor løgn, for samme Jesus nægtede altså at være Gud, dengang da Nikodemus kaldte ham for “Gode Mester” og spurgte om et råd.

  Men det er ikke kun hos katolikkernes åndelige overhoved og muslimernes ditto at det er galt. Den er også helt galt hos de jødiske rabbier og hos danske protestantiske DF-præster. Derfor er det uretfærdigt når du kun hænger imamerne ud her.

  Alle de andre religiøse overhoveder, for de tre store “bog-religioner” fortjener også at få udstillet deres skidne underklæder, for de begår præcis de samme fejl som imamerne begår!

 2. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Jeg bruger kun immamerne som eksempler på mennesker, hvis stilling ligesom forretningsmandens afhænger af en irrationel, traditionsbunden verdensorden. Et andet sted bruger jeg udtrykket præster.

 3. Piraten Says:

  Nå ok så, men var altså det eneste jeg lige havde at brokke mig over 😉

  Det er forresten et fedt billede med slangen, der bider sig selv i halen, placeret udenom Ying og Yang, der kan siges at være pendulets yderpunkter udi maskulin og feminin energi.

 4. Bo Says:

  Jeg er enig med Piraten 😉

  Cheers B:o)

 5. Bo Says:

  Nå ja og på den led er jeg jo så også enig med Knud 😉

 6. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Billedet er blandet sammen med Paint.NET
  http://www.paint.net/
  Slangen fandt jeg her:
  http://trickylittleimp.wordpress.com/tag/brain/
  – den kaldes her “ouroboros”.

  Det grønne i baggrunden er “skyer” med en lav grovhed (roughness), som jeg har indstillet farverne på med funktionen “Curves”, som stiller på farverne med kurver, man selv tegner – en virkelig radikal funktion: man kan sætte et nærmest ubegrænset antal “boller” på en kurve, og så trække kurven væk fra normalen ved at flytte bollerne!

 7. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Det er sjovt at manipulere billeder med et billedbehandlingsprogram som det gratis Paint.NET.

  # 3 Læg mærke til, at Yin-Yang-delen ligesom er drejet lidt for langt…

 8. Piraten Says:

  #6 og 7: Ja det er sjovt at lege med billedredigeringsprogrammer, ligesom det også er sjovt at lege med lydredigeringsprogrammer.

  I det hele taget er kreative værktøjer sjove at lege med 😉

 9. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Ja! Ligesom musikinstrumenter og – sproget! 🙂
  Hvorfor fanden er der nogle, der opfinder kanoner,
  når man kan opfinde helt uskadelige, nye ord?
  Er de åndssvage eller sådan noget?

 10. Hovsa Says:

  Findes der ikke noget tilsvarende som paint.net bare på dansk … ??

 11. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Måske det her:
  http://www.nettips.dk/p3370.asp

 12. Hovsa Says:

  Kigger lige og tak 🙂

 13. Hovsa Says:

  Har været inde og kigge lidt …mon den kan køre sammen med Vista.. men det ser spændende ud 🙂

 14. Tagkatten Says:

  Hovsa – kig engang her: http://www.duda.dk/pgm/pgm.html

 15. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  # 13 Jeg har kørt et andet program, hvor Vista ikke var nævnt, så måske…

 16. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Så er der også lige denne her:
  http://www.sumopaint.com/web/

  Kan ikke huske, hvem der linkede til den, men det var her på bloggen!
  Her har jeg prøvet at gemme på min egen computer, det virkede ikke. Men så gemte jeg på serveren (OBS: så tilhører ophavsretten til billedet dem, der ejer siden!), og så downloade derfra senere.

 17. Hovsa Says:

  #14

  Tagkat det vil jeg lige gøre 🙂 Det må da lykkes engang at få en på dansk og der fungere sammen med Vista…

  #16
  Knud prøver lige at se på den også… men det der med at ligge sine billeder ud på et eller andet det kan jeg ikke helt… Der er lige en brist på min Com verden ..men man kan vel lære det med tiden …

  Tak til jer to…

 18. Hovsa Says:

  Tagkat…. det link er jo fyldt med mange gode ting 🙂

 19. Hovsa Says:

  #16
  knud….Det ser spændende ud … Den må jeg lige få google oversætter med på 🙂

 20. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Der er for resten også Tucows:
  http://www.tucows.com/
  De er en side med bl. a. en masse gratis programmer, du skal bare klikke på Windows
  og siden på knappen ud for
  “filter by: [freeware]”

  Følgende søgeord kan anbefales:
  draw, drawing, paint, picture, design – og lignende.
  – Eller klik på sitemap og tjek den venstre kolonne, under Windows (med mindre du har en Mac, selvfølgelig 😉 ) Et stykke nede er der en overskrift, Design tools, og derfra og videre er der en masse kategorier, bl. a.:
  CAD (Computer Assisteret Design),
  Fractal,
  Image, og herunder Image editors – programmer der kan redigere i billeder.

  Og et stykke længere nede, under Screen savers, står der artistic, og under deette igen en del måske relevante grupper…

  Tucows promoverer fx. SmartDraw, som er et gratis program, der ser lovende ud:
  http://www.smartdraw.com/

  Så nu håber jeg, forvirringen er total, Hovsa 😉

 21. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  På Tucows’ sitemap kan man konstatere, at linux-programmerne tæller omtrent 60 % i forhold til Windows-programmerne; det kan jo tænkes, man ikke kommer til at savne noget, hvis man skulle få lyst til at skifte over til non profit-produkter 😈

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: