Side 1 – 32 – pigen

Egentlig ville det være hyggeligt, hvis EB havde et billede af side 9-pigen på hver side i bladet. Så ville folk måske bladre langsommere igennem avisen . selv de hypotetiske kvindelige læsere. Den kvindelige anatomi rummer så mange skønne detaljer – og fortolkningsmuligheder – at enhver med blot en smule æstetisk sans kan fordybe sig på mangen indlevende manér.

Bagest i avisen er der så disse annoncer med massage i mangfoldige udgaver. Her kunne små side 9-billeder passe ganske glimrende ind som illustrationer. Eventuelt kunne annoncørerne sende deres egne billeder ind, så ville kunderne også vide mere om, hvad de fik for deres penge. Mandlige massagekunder er som bekendt virkelig visuelt orienterede, selv når det gælder massage!

Eller måske var det endnu bedre, om redaktionen udgav et helt andet blad, med udelukkende side dit og side dat-piger, set fra alle sider og fotograferet på alle tider af døgnet. Så ville man virkelig ikke blive færdig med den avis foreløbig – med mindre man spillede med på temaet i en synkoperet rytme. Kun de nævnte, muligvis virkelige kvindelige læsere ville stadig kunne læse den færdig på under fem minutter uden at røre sig lidt.

Jeg synes denne sidste idé er så overbevisende, at jeg ser frem til at kunne købe “Side 9-Bladet” i kiosker og supermarkeder indenfor de næste få måneder. Måske med et par dybdeborende historier fra en lidt mere velklædt virkelighed på side 9! På den måde ville det være meget mere “ekstra” end Ekstrabladet. Fremfor trivielle gentagelser af trafikdrab, knivstikkerier og hustrumord, ville vi kunne fordybe os i kvinder, kvinder og atter kvinder, og hvem vil ikke gerne det, blandt dem af os, der har noget at fordybe sig med?

Mænd er fra naturen udrustet med de helt rigtige reservedele til fordybelse, og kvinder har jo en udpræget sans for det skønne, det smukke og det unaturlige. Med sådan et dagblad ville vi danskere for alvor komme op på stikkerne, væk fra våbnene og ind i musikken! Og redaktionen ville med stolthed og god samvittighed kunne bryste sig af at udgive den første avis, der virkelig bragte gode nyheder hver dag!

For kunsten at elske livet og samleveren, for skønheden og skinbarligheden, for det ægte, det rene og det fuldkomne bør Politikens Hus uden tøven kaste sig op på dette flyvende tæppe af en annoncebasker og bare se at komme igang med kanonfotograferingen! Hvis I vil have folk fra nettet i nettet, er der faktisk ingen vej udenom denne enkle og elegante løsning på bladdøden.

Reklamer

Ingen kommentarer to “Side 1 – 32 – pigen”

 1. Gedehramz Says:

  du er en galning, hold kæft hvor herligt!

  GH 🙂

 2. Rachel Says:

  Helt klart vinderteksten af “side-9-pigen konkurrencen”.
  Desværre KS, det er vist ikke helt i din ånd,
  men det må du finde dig i, når du mænger dig med det kommericielle.

  Sådan en tekst kan få mig til at smile hele dagen. På vegne af mig selv: tak for den 🙂

 3. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  # 1 + 2 Af hjertet tak, men jeg tror nu ikke, den vinder ved nærmere bekendtskab. Hvis du borer lidt i teksten, vil du se, at den ikke er helt gnidningsfri. Nogle steder er den endda svært friktionsbelastet! Andre steder så tør, at glansen er gået af den, allerede inden den siver ind… 😉

  Men kan man plante et lille smil, er man jo en heldig lille fyr 😉

 4. Bjorgit Says:

  Du har nemlig ret- uuuu dmed alle verdens genvordigheder. Hvad skal mennesker med det??? Næææ- et helt blad med piger på hver en side- DET er Soma for mænd–men så kommer spørgsmålet-“hvad skal kvinder så have????????
  Nå vi skal regere verden mens mændene “somer” den- hæ-hæ
  Bjorgit 🙂

 5. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Jeg foreslår hermed en side 27-mand! Hvis han kommer for langt fremme i bladet, vil dets mandlige købere få et homofobisk chok, og som sagt er der nok flere mænd end kvinder, der køber EB.

  Desuden læser kvinder bladet hurtigere, fordi de bladrer forbi ulykkerne, sporten og kontaktannoncerne.

  Det kan dog indebære visse kontrafaktiske indtryk: mænd har det med at komme for tidligt, men på den anden side får kvinderne et llille forspil bestående af side 1 – 26.

 6. Bjorgit Says:

  hi-hi-ho- lyder bare fedt- vi vil have en side 27 mand- NUUUUUU
  Bjorgit 🙂

 7. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Jeg melder mig frivilligt – til at tage billedet 😉
  Foran kameraet ville jeg nok egne mig mere til gysertimen eller som testmodel i en solbrilleforretning 😆

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: