Dette er vel rigdom af én eller anden slags?

Så kan man mene, hvad man vil, der er to sider af termen “t e r r o r i s t e r”, men for debat-interesserede er det vel bare første klasse…

Reklamer

Ingen kommentarer to “Dette er vel rigdom af én eller anden slags?”

 1. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Jeg er ked af det, men maskinen slettede al tekst, da jeg publicerede. Først nu opdager jeg, at også linket til, hvad det hele handlede om, forsvandt. Det vil blive indsaT SOM KOMMENTAR OM KORT TID. ( DAMN Caps lock!)

 2. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Og her er så endelig det lovede link til en side, hvor der sker noget, som blot nødtørftigt kommer i nærheden af titlens eller overskriftens lovende prægnans:
  http://wakeupfromyourslumber.blogspot.com/2006/08/galloway-wipes-floor-with-sky-news.html
  Beklager forsinkelsen, men man har vel et liv, eller i det mindste noget godt og nogle gode venner, der kan hjælpe én af med det..,.

 3. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Nå ja, sid nu ikke alle lemmerne af hinanden, der er slet ikke plads til alle de kommentarer!

  Det er jo trods alt kun en velformuleret antizionist, der her lige jorder en uerfaren journalist med lidt anskueliggørenhde statistik over, hvem der lige stå på hvilken side af andres grænser, og hvem der lige har dræbt hvor mange af de andre…

  Og antizionist, er det ikke det samme som antisemit? Nej, det er såmænd lige noget helt andet, nemlig “modestander af zionismen”, som det er blevet formuleret så enkelt og klart, at det fortjener anførselstegn, skønt jeg selv lige har fundet på det, så kan I “lige” lære det!

 4. Tagkatten Says:

  Skønheden ligger i beskuerens øjne!

  Men det gør sandheden fandme også!

  Manden er jo rablende gal i sin ensidighed!

  Hvem er synderen?

  Overfaldsmanden, eller den overfaldne, der giver overfaldsmanden en lærestreg?

  Og hvem er forresten hvad?

 5. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  ER han nu også ensidig? Eller fremhæver han blot en side, som andre undertrykker eller underbelyser?
  Vi har i den vestlige verden en tendens til at kalde stater for slyngelstater, hvis de opfører sig som USA, men hedder noget andet. Måske, fordi vi tror, USA er et demokrati – hvilket er en uhyre overfladisk og naiv betagting.

  USA må se stort på internationale traktater, besidde masseødelæggelsesvåben og angribe andre lande – de facto!
  Men hvis andre gør blot MINER til at efterligne dette mønster, så hedder de slyngelstater!

  Ligeså med Israel: De HAR dræbt flere af deres fjender, end deres fjender har dræbt af dem! De HAR rebet Libanon, de HAR begået forbrydelser, de HAR bygget noget, hvis funktion er den samme, som Berlinmurens. Men i pressen ER det araberne, der er de slemme!

  Så han er kanske bare en slags regulator eller balance-nørd?

 6. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Man kan jo blive ved med at sige, at araberne angreb først, men hvis det ikke stopper et sted, og hvis man ikke kan rette blikket fremad, er man sgu selv ude om det.

  Og angrebet var jo desuden initieret af ledere, som for egen vindings skyld ville score popularitetspoint. Den arabiske “løsningsmodel” med at finde en ydre fjende – den har de såmænd kunnet kopiere fra deres fjender!

  Så i stedet for at tale om skyld, bør man i Mellemøsten tale om ansvar!

 7. Piraten Says:

  Tak for linket til filmen Knud 😉

  Det var dejligt, og jeg bemærkede i øvrigt også journalistens åbenlyse utroværdighed. Hvor mange gange siger hun egentlig til ham, at hun stiller “one final question”? 😀

 8. Knud Sandbæk Nielsen Says:

  Tre, tror jeg nok. Men de fleste af hendes spørsgsmål begynder med en særdeles farvet præsentation af “faktiske” forhold. Ikke at han ikke også er farvet, men han har til gengæld også mere farveRIGDOM!
  Pæne menneskers afdæmpede tiltro til normale forklaringsmodeller og dere naive tro på, at det normale er åh så OK og i orden, er i denne kommercielle tidsalder særdeles malplaceret – men lukrativ for netop kommercielle medier, som har opdaget folks tryghedsnarkomani for læææænge siden!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: